peří
Anotace: o pomíjivosti vzpomínek-myslíme, že jsou věčné...ale...
v peří roztrženého polštáře
seděla na zemi
a sbírala -každý kousek
bílého hedvábí...
každé peříčko svých křídel...
snažila se pochytat
nostalgii
a vzpomínky, které odnášel vítr
snažila se zastavit...
koloběh...
snažila se rozpomenout.
na to nic předtím a potom...
marně...
stále sedí a čeká...
věčnost času...
na mě...až přijdu...
a až bude moct pochytat mé peří
které potom přidá do nového polštáře...
na němž budou spát nové sny.
Komentáře (3)
Komentujících (3)