Vím
Vytéká mi z očí, uší, ze rtů
plazmatu žluť, jiné nic nemám
uvnitř, ten vtip nejspíš není k žertu
kdekdo z uf lig mě řadí k šelmám
pohrdám technologiemi všemi
od a do zet, kompjuterní šou
je nano fejk před trueware bouřemi
dál čtu jen to, co rtěnky píšou
v magnetické nádobě mé tělo
našlo se, má radiační pásy
od slunečních větrů se zardělo
už to víš, blýská se na časy
Přečteno 476x
Tipy 8
Poslední tipující: MARKO, Akrij8, Pamína, enigman, Amonasr, Rozina, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)