Nestav si mě na piedestal
nejsem žádná Madona
nesahám jí po kotníky
svatozář má jen ona
Že kočičku přítulnou bys
rád si choval na klíně?
Pro tu musíš do útulku
tohle nenajdeš u mě
Jsem spíš lvice, lítá šelma
vlčice a nebo saň
upírka, co krev ti saje
proto hrdlo dobře chraň!