Anotace: Bez tebe, pro tebe. Je mi zima přes to, že slunce svítí i bez tebe.
Zavři svý oči,zase vychází paprsky sluncepociť to teplo,je to něco, jako když hřál jsem tvý ruce.
V posteli usínám sám,už nelze poslouchat tvého srdce bitínáš vztah zpřetrhal se rychle tak snadno,jako špulka s černou nití.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?