Navždy
Ty a Já
Jsme Jeden.
Už navždy.
Hory, kontinenty,
ani stovky let,
nerozdělí, co Bůh sloučil.
Jen před tebou
je moje duše
zcela nahá.
Nemůžu lhát
i kdybych chtěla.
A Ty
nemůžeš udělat NIC,
abych tě přestala
milovat.
Přečteno 455x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
Komentáře (0)