Můj duše bol
Anotace: O tom, co sem udělal!
Tenkrát, už bude to několik let,
přišla zamnou a můj život dostal šťávu.
Mysl my rozkvetla, jak z poupěte květ,
tělo se cítilo býti zas v právu.
Pár roků spolu, radost i bol,
cítil sem, že život proudil.
Strašně sem miloval, byla idol,
všechlo sem v zapětí zbortil.
Stačila chvíle potěchy s jinou,
nemám už naděje, sny se my ztratily.
Ubíjím život jen svojí vinou,
rač by mě proklatě pocity zabily.
Komentáře (1)
Komentujících (1)