Anotace: touha ...
Sbírka: Maličká L
Na tvář položím Ti něžně svoje dlaně,
Ty vezmeš své a otiskneš je na ně,
Pak z vášně Tvé rty políbím já dlouze,
Kolena podlomí se, Ty podvolíš se touze,
Tvůj hlas, tvůj vzdech pln horoucí slasti,
Řítí se s námi dolů, do ráje, do propasti...
A zase to peklo :-))
07.10.2014 09:02:45 | Kett
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?