Anotace: Podzim je moc inspirující období :)
Sbírka: IntimListy Kateřině
Chtěl bych ji potkat
až se i kaštany podzimem unaví
až se i cesta sama zapráší
a sivý večer s mým městem splyne.
Chtěl bych ji spatřit
a přestože mé oči travou se zalejí
a s kolejemi běží do vlčích máků
Stále je v podvědomí přítomna.
Chtěl bych ji líbat
až krejčí utká ji pel a zlatník zlat
a až se ukáže, že podzim pravdu měl
až bude sedět v barevném listí.
Až tohle všechno ucítím
chtěl bych ji milovat.