Sněží a padá sníh na řasy
Proč taje, řekni proč asi ?
Taje a stéká po tváři
Jak slza vpíjí se v polštáři
Vločky mění se na řasy
Kdy přijdeš ? Snad brzy
Líbat mé mokré tváře
A plakat do polštáře
Déšť má milá padá Ti na řasy,
Proč pláčeš, řekni, proč asi?
Smutek a bol, přetěžké loučení,
Tvůj milý mizí na věky pod zemí.