Před pár dny
jsem smutná byla,
než spatřila jsem úsměv
... toho kluka.
Jeho oči,
jak podzimní vánek sviští,
už nejsme dávno na jevišti.
Srdce tluče
... nezávodí.
Ruce slzy utírají.
Smutek střídá lásku,
která tiše vzplává.
Rozechvělá,
když s ním spím,
když můžu s ním i snít...
"Pojďme lásko
... to bude prima."