Vieš na čo myslím?
ako som sa bála búrky
chcela som byť statočná
ale ty si moje dlane
nepustil z tvojej ruky
keď začalo pršať
rozpustila som si vlasy
schúlila sa do nehy
a čakala až moje slzy
budú po tvári tiecť
a ja len chcela
aby si šiel preč...
Mám z toho úplně stejné pocity jako ti přede mnou, kteří Ti už psali - je to krásné i silné...
08.10.2014 14:12:16 | AndreaM
Vážně moc silné, od tebe zase něco trochu jiného. Gratuluju.
08.10.2014 14:01:51 | Johny65