Anotace: Miloval jsem.
ILY
(Nebojím se
vyřknout tu větu,
netopím se
ve sračkách světů)
Miluji Tě,
moc dobře to vím,
Miluji Tě,
když Tvé srdce ctím
Miluji Tě,
i když bdím či spím,
Miluji Tě,
vším co mám, jen tím
Miluji Tě,
ze svých plných plic,
Miluji Tě,
když vyjdu Ti vstříc
Miluji Tě,
když jsem jen Tvůj,
Miluji Tě,
když smím být svůj
Miluji Tě,
když jsi se mnou svá,
Miluji Tě,
když říkaš krásná slova
Miluji,
když mne miluješ,
Miluji,
že o mě pečuješ
Miluji,
když to nejsem jen já,
Miluji
…když jsme na vše dva
Pěkné, pěkné... to opakování "Miluji Tě" v každém druhém verši je zajímavý prvek :)
Jen si dovoluji upozornit na chybu ve čtvrtém verši předposlední strofy.... má tam být "o mě pečuješ", nikoliv "o mně pečuješ" :)
08.10.2014 20:25:01 | Oxík