Ty jsi můj zvoneček, co ráno zvoní
se srdcem hrneček, láska v něm voní,
Ty jsi má panenka v objetí vonící,
vášnivé doteky do srdce bijící.
Ty jsi můj zvoneček, co ráno zacinká
Ty jsi má radost, hluboká vzpomínka,
Ve tváři úsměv, korálky zářící,
vlhké polibky na tváři pálící.
Ty jsi můj zvoneček, hřejivý smích,
Ty jsi mé sluníčko, ty jsi můj hřích,
Tvůj úsměv mně navždy polapil,
životem svým bych za něj zaplatil.