***
Krásné je myslet
na Tvůj úsměv
a skládat o něm verše.
Ať Tvůj den utíká co nejvíc může
a z hlavy uletí všechny myšlenky špatné.
Snad prosvítne slunéčko
Tvou duší čistou
a úsměvem rozzáříš celý svět.
Já přála bych si být tam taky
a úsměv s Tebou rozdávat.
Však musím teď Ti říci,
že práce čeká,
... nepočká.
***