Víš,
já miluji stromy,
když v létě kvetou.
Když na podzim
z nich listy spadnou.
Jen sníh pak pokryje
jejich holé větve.
A ptáčci odlétají do ciziny.
Pak,
nastane to ticho,
kdy neprobouzí nás už světlo.
Ten čas je tak smutný,
ale s Tebou lásko,
by to mohlo být hezký.
je to velmi sladké
10.10.2014 21:45:50 | kudlankaW
Dekuji Vam vrele pane ;-)
11.10.2014 01:41:41 | Barčík
Barči, není toho mnoho, co mohu pro tebe učinit.
Tak alespoň tu a tam tě vzdušně políbit ,
tedy zejména dát dát tip
11.10.2014 13:10:30 | kudlankaW
Me ze srdce vrele dik,
...patri Tobe.
Od Tebe cekam sem a tam
zas nejaky ten tip,
abych mohla byt polibena..
za to to patri Tobe dik. :-)
11.10.2014 16:47:56 | Barčík