Anotace: alegorie
Sbírka: Maličká L
Kolik jen hvězd na nebi v noci se třpytí,
ale pouze dvě z nich k sobě vroucně se linou,
jako by chtěly na věky stát se hvězdou jedinou,
horoucí lásku svou vyjeví v společném bytí.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?