Jsem šťastná, že jsi šťastná.
A depky spolehlivě vyžene dobrá parta a studená voda!Dala jsem se k zimním plavcům a je nás v celé republice přes 400 a funguje to vážně všem :-).
20.10.2014 23:34:18 | Malá mořská víla
Milá sestřičko, děkuji z celého srdce! Zimní plavci - musím si o tom víc zjistit! Zní to zajímavě.
22.10.2014 00:01:32 | Aida
pro jiskry v očích
hladíte se s nimi
těla jsou jako rýmy
zbásněné životem
19.10.2014 12:28:38 | básněnka
Držím všechny palce, milá Aido.
Moc hezká báseň :-)
12.10.2014 19:23:48 | Pamína
Milá Pamíno, moc díky! Měli jsme s mým mužem nedávno kulaté výročí, tak jsem ráda, že mi vykrystalizovala tahle básnička (i když o ní vůbec neví...). Cítím totiž dluh, že ve verších - a možná nejen v nich - se málo věnuju tomu, co mi v životě funguje. Co je hezké, prostě prožívám - a vychutnávám všemi doušky. Zatímco do básniček se mi prolínají hlavně depky - asi proto, že pro ně nemám jiné řešení. Což je vůči mým nejbližším dost nespravedlivé...
12.10.2014 23:27:54 | Aida