než učiníš rozhodnutí
a vydáš se bojovat
musíš v tichu kromě deviz
i protivníky spočítat
pro vidinu pomíjivou
nesmíš vzdát se života
ztratit můžeš víc než získat
to je moc smutná jistota
když učiníš rozhodnutí
vykroč jeho cestou vpřed
bojovníkům na pouti žitím
nepřísluší váhat, ani otálet
30.01.2007 09:41:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd