Spíš, lásko?
Podívej, jak tma leží všude kolem
a kontrastuje s tvými vlasy z platiny.
Ochutnej, už dozrála má jablka.
Spíš, lásko?
Spíš, když ti chci něco říct?
Odpuštění a návrat do zakřiknutých snů
a sto něžných slok ve vodopádu.
Vstávej, mé moře
ať mohu vstoupit po troškách do tvého objetí
a zkusit při tom nezmoknout
a ochutnat něžnovodu ze tvých vln.
Spíš, lásko?
Když tě líbávám, myslím na korálový útes
Pojď ke mně, ukážu ti cestu do mé mysli
a zůstanu tiše sedět u tvých břehů.
Spíš, lásko
když tě tak miluji?
Zdravím Tě Zasněný.Ty musíš znát vodu,když víš že umí být něžná.Něžnovoda.Takovou vodu znám uprostřed léta, kdy barví tyrkysem a sumci brání svá hnízda v kořenech.:-)
13.10.2014 22:39:17 | Malá mořská víla