Anotace: No...prostě...nevím, co na to říct
Tvůj horký dech na tváři,
jižní vítr, který mě ovívá,
příjemně hřeje a
odnáší mě do míst, kde
slunce nezapadá.
Neber za špatné, že chci
se ztrácet v tvých očích,
barvou připomínající
běh koně po louce, s nímž
ti smutek z tváří se vytratí.
Nech mě, prosím ochutnat
chuť tvých rtů, chci prožívat
to souznění v každé vteřině.
Dotek, jenž v paměti zůstane
napořád, jak láska, co k tobě
cítím a nikdy neztratím.
Cítím, tvé ruce na své kůži,
tak něžne, citlivé přesto
vášnivé pohlazení na těle.
Doufám, że to není sen.