Anotace: <p class="Standard" style="text-align: justify;"><span>Mám se za blázna</span></p>...
Mám se za blázna
Bez Tebe !
Schoulená
S pohledem upřeným do prázdna
Usínám
Ve Tvém vytahaném tričku
roztomilé
15.10.2014 18:38:36 | Šimi
Jen dokud se neobjeví další vytahané tričko. Zas to bude intenzivní. Dobře zvolená slova, která přes svoji úspornost, vyjadřují hloubku. A to je přesně ono. :O)
15.10.2014 16:10:38 | Tichá meluzína