PO ROCE ...
Bylo to v říjnu, přesně před rokem,
dal jsi mi sbohem, ale já to neberu,
hluboko v srdci jsem tu pořád pro tebe
vím, že jsem nikdy nebyla holka tvých snů,
ale já nezapomenu, milovala jsem tě
a pořád k tobě něco cítím,
jen už to nebolí, tak jako dřív.
Zanechala jsem v tobě otisk sebe
a ty to víš, i když si to nikdy nepřipustíš,
už nechci plakat, jen protože jsem tě navždy ztratila,
pro mě to nekončí, po roce přijde další rok
a má vzpomínka na tebe nikdy nevybledne.
Přečteno 437x
Tipy 6
Poslední tipující: Petbab, jitka.svobodova
Komentáře (12)
Komentujících (3)