Prohlédnu si místo činu
Nasaju ten vražedný odér
Možná se mi časem vše vybaví
Možná až stopnu náhodu
Budu trpět jak malomocný pes
Upadnou mi oči a ani to nezpozoruju
Schoulený v koutě plném mravenců
Nepřipravený na východ měsíce.
Toužíš se nezrodit?
Modlíš se opustit bolest?
Vydržíš-li miliardu let budeš jiný!
Existuj!
hroudo sraček v podobě člověka
A klidně si pokračuj
v tvorbě bezcenných suvenýrů
....
Vždyť je to jedno..