Ztráta
Anotace: Jenom tobě sestřičko.
Zabil jsem sestřičko,
zabil jsem lásku.
Na rukou pouta,
a přes oči pásku.
Kde je ta nádherná,
kde je ta tajemná?
Zůstala docela
zakryta do temna.
Zabiji sestřičko,
zabiji sebe.
Už nikdy sestřičko
nespatřím nebe.
Přečteno 286x
Tipy 6
Poslední tipující: knihomolka, WIRUS, bogen, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)