Anotace: Jsi moje světlo i tma, Jsi mých plic rozedma. Jsi moje naděje i zlost, Jsi můj hřích...
Jsi moje světlo i tma,
Jsi mých plic rozedma.
Jsi moje naděje i zlost,
Jsi můj hřích i nevinnost.
Jsi pro mě vše a přesto víc,
Tak to ber všechno anebo nic.
Svěží a málo slovy říká hodně...
16.10.2014 23:34:28 | bogen
Díky! Vždy takové komentáře potěší..
16.10.2014 23:41:13 | someone.else