sen
Anotace: ...voňavé snění...
...voňavou loukou
jsem dnes v noci šel,
tisíce vůní mnou prošlo zcela,
já dotknout se chvíli
i zastavit směl
a cítil jsem v konečcích
jen chvění těla...
...bosky jsem zlehýnka
hýčkal tu chvíli,
kdy směl jsem Tě v dlani své
okamžik hřát,
pak jsme se kouzlem svým
změnili na motýli
a odlétli loukou
navěky se milovat...
Přečteno 529x
Tipy 6
Poslední tipující: Lioness, Lůca, jitka.svobodova
Komentáře (3)
Komentujících (3)