Jsem nejsem
Anotace: … bez Tebe však nejsem nic …
Jsem životní povstání
Tvých ustálených vod
a zrezivělých zvyků
Jsem léčivé bahno
Tvých věčných mindráků
a strachů meluzín
Jsem hledaný zločinec
pašující lásku
do Tvého srdce
Jsem věčný hráč
zvyklý vítězit
alespoň sám nad sebou
Jsem zapomenutý básník,
ale mé verše visí
ve všech oblacích
Jsem
Ne. Nejsem.
To Ty JSI
… ve mně
Komentáře (7)
Komentujících (7)