hrníček
Anotace: ...hádej kdo je to ...
...v hrnečku zbylo Ti kus černé noci,
kytičky na něj Ti kdosi maloval,
kolikrát o dotek ústa Tvá prosí,
ten co je v něm ukrytý,
ten co Tě vždy miloval ...
...rád zahřívá v podzimu
zkřehlé Tvé dlaně,
a poznává v křivkách svých
horký Tvůj tep,
v hladině jeho ,
když se shlédnou Tvé skráně,
je jakoby znal Tě už tisíce let...
...bez Tvojich doteků,
zněla by stále,
z hlubiny jeho jen ozvěna,
polibkem z něho děláš vždy krále
a Ty jsi jediná láska má...
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: Malá mořská víla, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)