Anotace: pro ně
Vrazi poezie,
že prý nechápete,
tápete.
Nevěřím, že jste nepřátelé krásy,
že nelíbáte s chutí,
že ke snění vás někdo nutí,
tak rozumějte ..
pokračování příště, až si pokecám s těmi,
co si půjčili mou inspiraci
zajímavě uchopeno skořicová...
18.10.2014 21:55:15 | kudlankaW
Těší mě, že umím uchopit i takhle.
18.10.2014 23:10:04 | Skořicová princezna
Ty asi umíš věcí :)
Nemýlím se přeci?
18.10.2014 23:10:55 | kudlankaW