Anotace: ...
černá a bílá
jak tesknota tmy
zářivost večernice
v brázdě mezi rty
a nevěrná milá
rozlámané sny
okatá vlasatice
jak pálení kopřivy
s lákavostí medovice
nejsladší co byla
na obloze bez měsíce
černá spíš než bílá
žárlivost je netvor...ukrytý v brázdě mezi rty
19.10.2014 10:27:09 | básněnka
i když někdy je to spíš tak, že tím netvorem je ona a ta brázda mezi rty už pouhé zoufalství ...
19.10.2014 19:46:26 | josuatree
rozumím...
19.10.2014 20:44:41 | básněnka
v zrcadle slov krásná naléhavost..:-D
19.10.2014 09:22:31 | Frr
děkuji za básnickou poklonu :-)
19.10.2014 19:41:51 | josuatree
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?