Ale vždyť stačí jen
dvě citlivé duše
a láska v očích
překoná všechna trápení!
Každá láska však
nemusí končit dobře
a ztracená důvěra
je tichým znamením
končící lásky...
Pak náhle
je všechno zničeno
zbývá jen vzpomínka
a bolestné rány vyléčí čas...
Ale skryté a hluboké rány
bolí tiše
aby bolest mohla vykřiknout
když už ji nečekáš...
Je ale marné litovat
ztracené lásky
zůstanou výčitky
co tě spoutají
silou pláče
zlých dnů
kdy z mrtvých vstáváš
kdy k životu probouzíš
trosky svých zraněných snů
a světlo láká...
Ale vždyť stačí jen
dvě citlivé duše
a láska v očích
překoná všechna trápení!
...nekdy ani ta laska nestaci a nezaruci, ze netrapis se zas :(((, ale jako den s noci se strida i v lasce a trapeni - je toto mijeni :)))s laskou Y...
21.10.2014 02:54:13 | Yazmin
díky...všimla sis co společného má začátek a konec...? ale to je jedno, pochopilas i tak správně :-)
21.10.2014 12:52:02 | bogen
...ano - konec dobry...vsechno dobreee :)))a tak je to dobre s laskou Y...
21.10.2014 13:13:25 | Yazmin