jsem prázdná lahev od vína
a slabý závan kouře
lampa která zhasíná
a roztříknutá louže
záchvěv svalu v postroji
na parapetu sedlý prach
postel ve tvém pokoji
tvé ulehnutí v peřinách
a ty dohraná tónina
má jizva co se nehojí
kruh co věčně začíná
jak ticho v hlučném orloji
jsi až třinácté znamení
matný plamen tenké svíce
a bez tvé lásky zkamením
a ztichnu až si strhám plíce
příjemné a sicilské mám rád :)
22.10.2014 09:25:40 | Benátčan
Je vidět, že nejsi žádný začátečník. Kouknu na tvý stránky.
21.10.2014 22:09:16 | VEDz RVAHEs
koukni, tam je toho víc a možná i ke čtení :-)
na druhou stranu něco takovýho napíše každej komu to dobře rýmuje, si myslím
21.10.2014 22:17:23 | josuatree