To jsi ty
Anotace: Další z pokusů o zamilované verše..
Jsi lavina, co vtrhla do mého žití,
jsi hebká, ušitá z hedvábných nití,
jsi můj hřejivý sluneční paprsek,
jsi ten nejsladší vysněný pamlsek.
Jsi silný proud, jenž mne unáší,
jsi ta, která mi štěstí přináší,
jsi mi nablízku, přesto vzdálená,
jsi má láska, co pro mě mnoho znamená.
Přečteno 464x
Tipy 4
Poslední tipující: Lucucu, jitka.svobodova, Lioness
Komentáře (3)
Komentujících (2)