Anotace: Milujte maminky!! A tatínky, babičky, dědečky, sourozence..
MÁ MÁMÁ MÁ
velké srdce,
leč někdy na to doplácí
MÁ MÁMA MÁ
pracovité ruce,
leč né káždý to docení
ten největší dar
dát mému úsměvu tvar
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?