.
zbylá jsi láska
a na věky ušlá
u schodů dolů
až u zvonařky
jsi rozechvělá
křídla motýlí
jen urovnala
a říkala poleť
se mnou a já
svá zalétával
najednou jen
mé rty směly
a tvé ďolíčky
ke schodům
sváděly mne
ke zvonařce
možná zítra
voněla jsi
a má se
natáhla
ve slunci
a sušila
.