Strach
Anotace: Bojím se o tebe, dej ať se mýlím, prosím lásko, jinak bych to bez tebe asi nepřežil
Mám o tebe strach,
lásko má,
nejsi taková jak dřív.
Kam vytratila,
ses mi ?
Říkávala jsi,
miluji jak ještě nikdy,
vzpomínáš na ta slova ?
Kam vytratila se touha
a ta lidská pošetilost,
jménem láska ?
Já miluji tě bez přestání,
avšak bolest způsobuješ mi velikou,
sic si to možná neuvědomíš.
Chybíš mi lásko,
vrať se mi, taková
jaká jsi bývávala.
Komentáře (0)