Chci tě milovat
Láska je smělý cit, který
na mně zanechává stopu.
Zarudlé tváře po dotyku
tvé jemné dlaně.
Toužím s tebou být,
tvé rty políbit, jak v
mých nejtajnějších snech.
Kam mě to vedeš, zrovna
večer skoro za temna?
Víš, že se bojím tmy.
S tebou však ničeho.
V záři měsíce tě chci
obejmout a už se nikdy
nepustit, navždy spolu.
Lásko, proč z tvého
pohledu do očí vždy roztaju?
Líbí se mi, jak mi šeptáš
verše u spánku, já vnímám
tvůj příjemný dech.
Líbáš má ústa a já se z
toho chvěju.
Proč je těžké ti to říct?...
....Já tě miluju...
Přečteno 732x
Tipy 8
Poslední tipující: knihomolka, AndreaM, jitoush, Akrij8, Malá mořská víla, Lucie-, Zasněný básník
Komentáře (4)
Komentujících (2)