Anotace: Inspirací mi byla fotografie tváře dítěte.Věnováno malému Eliotovi Utah USA.
Jsem dítě.
Jsem vesmír.
Vesmír
co proudí v něm světelné
roky.
Vesmír co hledí na hvězdné nebe.
Jsem vesmír.
Ještě neznám své vlastní kroky.
Jen to
že cítit chci sebe i Tebe.
Kde skryly se hvězdy i galaxie?
Kudy si teče mléčná dráha?
V očích mých.
Tam je energie.
V mých očích, můžeš číst.
Mám Tě rád
mám Tě ráda...
a rozpínáte se nebo smršťujete?...
27.10.2014 20:43:58 | enigman