Anotace: <3 <3 <3 <3 <3
Osedlat moje srdce
Byl zatím tvůj nejlepší kousek, Julie.
Nenuceně, jako žongléři ve Village de Cirque
Jako když zajedeš bosou nohou do spadanýho listí
Tvoje ruce, ti dva líní dřímající hadi na mých zádech
A teplo tvých rtů, co taví moje tepny jako láva
Mě vždycky ukonejší
Pak bilion hvězd vybuchne mým podbřiškem
Tvoje rty a kůže, co voní jako ráno nad Kalkatou
A oči hlubší, než ticho pod hladinou Wakatipu
mě pokaždý ujistí o tom, že přímá linka
Mezi tím loudavým tik tak v mojí hrudi
a čistou kvartou pod tvými prsy
Je nadobro obsazená.