Anotace: :)
Jako muška - klidná, hravá
touha hrát si nepřestává
.. kvete jako rudá růže
od ničeho nepomůže
Nehty co se zarývají -
tvoje záda dobře znají
na tvých zádech lásky vzor
sladká bolest, jemný vzdor
Úsměv na rtech do široka
ne moc, stačí trocha
Ústa, ruce - trocha tření
v jedné chvíli všechno změní
Lehké, krásné .. nevtíravé.. Jako hedvábí na holé kůži.
26.02.2016 17:01:01 | Marťanka
Taky jsem znal jednu, co škrábala. Ale jsou i horší zlozvyky. :-)
14.03.2015 11:41:47 | Adramelech