Anotace: ...
Možná bych zvolila ještě jednu sloku k zakončení, ale to jsem holt já a přitom jsi to napsal Ty a i tak se mi to líbí ;)
(pokud se má metal týkat hudby, nemyslím, že ti kdo jej poslouchají jsou chladní)
27.10.2014 16:20:02 | Lioness
krásná hra se "škrt", moc se mi to celé líbí :-)
27.10.2014 15:41:04 | hledač