Ta chvíle
Anotace: chvíle kdy se neví ještě...
Křehká jako chmýří pampelišky
lehounká jako vůně nové knížky
laškovná jak kapky deště
je chvíle, kdy se neví ještě
kdy nám oči zabloudí
do nesmělého zákoutí
na samém kraji spodních víček
snad vyláká je světlo svíček
nebo přemůže je únava
ta chvilka si s námi pohrává
Přečteno 423x
Tipy 3
Poslední tipující: Red.Ija, jitka.svobodova, bogen
Komentáře (1)
Komentujících (1)