Anotace: co se někdy člověk napovídá nesmyslů, o nichž se domnívá, že jsou krásné...
pro lásky je člověk sám
pro lásku, též...
je pilník jenom hlas
a vážka ze dvou vlasů?
je práce jako konipas
s srdce samá vráska
dům se zahradou v barytonu hláska
01.11.2014 17:42:51 | básněnka