Slepá noc
Anotace: Pocit z nedostatku lásky a pochopení
Den končí a právě usínáš,
padá ti do oka nebeská hvězdná zář.
Oknem prolétnou vždy k očím tvým,
jako doteky něžné pohlazením.
Chtěl bych cítit tlukot tvého srdce,
a do očí dívat se ti věčně.
Číst je jako knihu,
co skrývají? Prozraď co máš ve svém nitru.
Nevíš co k tobě stále cítím,
že je mi smutno,že ti ani trošku nechybím.
Miluji tě a nevíš ani jak moc,
škoda,začíná právě tahle slepá noc.
Přečteno 469x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
Komentáře (4)
Komentujících (3)