Evokace lásky
Anotace: Taková malinká nálada.
Tiché kolapsy
rozpustilých kvítků větrosnubných
stahují svaly
ve tvářích milenců jarní doby
a pyl jejich pohledů
prolétá nebem,
v pěšinkách zlatých blesků.
Rozkvetlá něžnost
zimních chmur
se roztančila
v spektru jasných duh
a spustila déšť,
budoucím tvorečkům
na pozdrav.
Komentáře (0)