Síla lásky
Když jdu s tebou a ruku ti držím,
vždy tu lásku hřejivou cítím.
Cítím a s tebou chci v životě jen být,
nechci tuhle šanci zahodit.
Chtěl bych lásku tvou znovu zažehnout,
nechci v životě bez tebe plout.
O lásku tvou chci bojovat,
s tebou chci to temno překonat.
Přečteno 560x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
Komentáře (1)
Komentujících (1)