Ke mně
Anotace: Chladno je bez lásky
Přitul se miláčku ke mně jen blíž,
hřeju Tě srdíčkem a Ty mě když,
dýchám Ti do vlasů a Ty sladce spíš,
to že Tě miluji lásko má víš,
náruč má pro Tebe je znovu nejlepší skrýš,
tak přeju si ať nikdy mi ze života nezmizíš.
Přečteno 453x
Tipy 4
Poslední tipující: knihomolka, tato22, jitka.svobodova, Kett
Komentáře (0)