jak sirka která neškrtne
máš sen po kterém neusneš
a krásy noci netušíš
z něj víš jak snadno dokážu
že tebe obelstím i tmu
co zachvívá se mezi víčky
když padá do ní déšť
pak s ránem tělo protáhneš
a pod vahadlem hořícího dne
zvážíš jak se rozhodneš
a vzpřímená jak plamen svíčky
nikomu to neřekneš
že chceš mě svádět nesváděna
a nenechat se svést