Možná....
už moc toužím
po tom,
aby,
každý byl jako ty
Přemáhám....
nutím
sebe samu
vidět tě
v každém aspoň trochu
Prohrávám....
marný
boj
s větrnými
mlýny kruté reality
Dalibore....
tak
vzdálený
a přitom
srdci a hlavě tolik blízký
Chybíš....
mi
mé hlavě
mému
srdci
Naposled....
jedinkrát
chci
vidět
oči tvé, když se zasmějí
Vracím....
se
celým
tělem
k minulosti
Nepřestanu....
si
vyčítat
že
jsem se nesnažila
Nepřestaneš....
mi chybět
ty
a vše
s tebou jen málo spojené....