Trhá mi, když vím, jak to vypadá za okny, byť jen číst o sladkých paprscích slunce :/ :)
06.11.2014 16:23:52 | ElaJah
to bude asi kubismus vášně na dlaních...:-)
06.11.2014 15:55:08 | básněnka
ale všecko je v hlavě, jen málo lidí má ruce, které to dokáží vyprávět...
je to jen můj postoj, ale připadá mi ta báseň až moc odevzdaně. Já jsem spíš pro mírnou revoltu vy stylu: Když ti nejsem hezkej, tak ti holt! nejsem hezkej - s tím se vážně asi nedá hnout. Kór když máš šedý zákal...
06.11.2014 17:48:13 | aravara